CLUB BORAN MARE BEACH HV-1

Este amplasat pe plajă la un km de Goynuk,la 4 km de Kemer,la 35 km de Antalya. Acest hotel amplasat pe plajă oferă camere prevăzute cu balcoane private şi conexiune gratuită la internet Wi-Fi. Acesta oferă o piscină în aer liber, prevăzută cu tobogane de apă, precum şi o saună. Restaurantul hotelului de lângă piscină oferă cine tematice.
Hotelul Club Boran Mare Beach dispune de 185 camere. Fiecare cameră dispune de aer condiţionat, TV prin satelit, seif şi un minibar. Toate camerele includ servicii zilnice.

Hotelul dispune de facilităţi suplimentare, cum ar fi o sală de jocuri, un teren de tenis şi o gamă variată de cluburi sportive. Printre facilităţile de relaxare se numără un hamam şi o baie de aburi.

Cafeneaua Mare oferă băuturi calde şi gustări dulci, într-o ambianţă informală. Barul Mago serveşte băuturi alcoolice importate şi cocktailuri.
Club Boran Mare Beach se află la 15 minute de mers cu maşina de atracţiile culturale din Kemer, cum ar fi Parcul Yoruk.

Facilităţile hotelului: Restaurant, Bar, Recepţie 24 de ore, Grădină, Camere pentru familii, Seif, Magazine în hotel, Aer condiţionat.
Activităţi: Teren de tenis, Saună, Sală de fitness, Cameră de jocuri, Masaj, Teren de joacă pentru copii, Biliard, Tenis de masă, Karaoke, Windsurfing, Darts, Bibliotecă, Caiac, Baie turcească/Baie de aburi, Baie de aburi, Piscină în aer liber.

Servicii: Babysitting/Servicii pentru copii, Spălătorie, Bărbier/Salon de frumuseţe, Serviciu de călcat îmbrăcăminte, Închirieri biciclete, Închirieri auto, Agenţie de turism, Fax/Copiator. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. Gratuit! Este posibilă parcarea privată gratuitla faţa locului (nu este necesară rezervare).