GRIFID VISTAMAR 3*Hotelul Vistamar este fostul hotel Astoria Beach si face parte din lantul hotelier Grifid (impreuna cu Grifid Bolero si Grifid Arabella) incepand cu anul 2010 si este pozitionat la numai la 20 m din plaja si aproximativ 50 m din centrul statiunii.


Facilitati:
Hotel Grifid Vistamar dispune de restaurant cu terasa, restaurant a la carte, lobby bar, bar salon, cafe / bistro, piscina exterioara, piscina pt copii, pool bar, sala de animatie cu bar, mini club si disco pt copii (6 zile pe saptamana), loc de joaca pt copii, sauna, masaj, aerobic, fitness, gimnastica acvatica, pilates, volei, baschet, fotbal pe teren multifunctional, darts, boccia, cate 5 activitati pe zi, terenuri de tenis (contra cost), internet in lobby, 2 parcari auto (contra cost), piscina interioara cu jacuzzi. 

Dotari camere:
Hotel Vistamar dispune de 226 camere cu vedere directa catre mare din care 121 camere duble, 22 familyroom, 4 jr suite14 apartamente si 59 camere duble si 6 apartamente noi in cladirea nou construita in 2012, distribuite pe 6 etaje.
Camerele sunt dotate cu telefon, aer conditionat, parchet sau mocheta, seif contracost, minibar si internet wireless contracost, TV, balcon.