ELENA 4* - Nisipurile de AurHotelul este construit in anul 2004 si se afla la 170 m de plaja in partea de sud a statiunii.


Facilitati:
Hotel Elena dispune de un restaurant principal de 220 de locuri, lobby restaurant de 180 de locuri, mezanin cu terasa acoperita si cocktail bar, lobby bar, piscina interioara incalzita, sala de fitness, tenis de masa, sauna, baie turceasca, internet, club pentru copii, sala pentru conferinte sau pentru cinema, coafor, salon de frumusete, centru SPA, centru medical 24h, parcare pazita, casa schimb valutar, spalatorie, taxi. Nu se accepta animale de companie.

Dotari camere:

Camerele duble: au o suprafata de 23 m2 si dispun de balcon, A/C, minibar, telefon direct, TV Satelit, safe individual si canapea. Baile sunt dotate cu dus sau cada si uscator de par. Camerele sunt spatioase si permit amplasarea a 2 paturi normale si a 2 paturi suplimentare. Sunt cu vedere la mare sau la parc.
Camerele duble economy nu au balcon si la afla la un nivel inferior (tipul de vedere al camerelor nu este specificat).
Camerele triple: au o suprafata de 32 m2, sunt toate cu vedere la mare, au 3 paturi normale.
Family room: sunt 2 camere duble interconectate printr-o usa, fiecare camera are baie proprie, sunt doar cu vedere la parc.
Studio small: au o suprafata de 40 m2, sunt toate cu vedere la mare, au o terasa imensa, 2 grupuri sanitare. Internet in camere contracost.