BELLEVILLE 4*+Hotelul Belleville a fost construit in 2003 si este situat pe o inaltime la capatul Complexului de vile, Holiday Village. Plaja se afla la cca.150 m, iar accesul se face printr-un pasaj subteran. Hotelul Belleville ofera un lobby foarte spatios cu receptie si lobby bar cu terasa.
Hotelul Belleville dispune de restaurant cu specific italienesc, cu zona speciala pentru nefumatori si terasa, lobby-bar cu terasa. 
Restaurantul principal este comun cu cel al Complexului Holiday Village si dispune de un loc specisl amenajat pentru copii.
In imediata apropiere , la cativa pasi se afla Amfiteatrul cu o capacitate de peste 5,000 de locuri unde in fiecare seara se organizeaza spectacole de Varietati de mare tinuta artistica (Duminica - zi de pauza )
In fata hotelului Belleville se afla Poligonul de Tir cu arcul si punctul de pornire pentru plimbarile cu bicicleta.
Dotari camere:
Hotelul Belleville are 5 etaje, 201 camere duble si suite.
Apartamentele sunt de mai multe tipuri, pornind de la o camera mai spatioasa, pana la 2 camere interconectate.
Camerele sunt mobilate cu gust si decorate in culori calde,dispunand de terasa cu o priveliste magnifica asupra intregului golf. Toate camerele dispun de: A/C, satellite TV , telefon, frigider, safe, feon, balcon sau terasa, baie spatioasa cu cada.