RIU DOLCE VITA 4*Noul hotel ce face parte din celebrul lant hotelier "RIU HOTELS" a fost deschis de la 1 iulie 2011 si se afla in statiunea Nisipurile de Aur, la numai 150 m de plaja. Hotelul are o cladire de 6 etaje si o gradina de 5000 de m2.


Facilitati:
Hotelul Riu Dolce Vita are 2 restaurante, dintre care unul cu specific bulgaresc si unul pt nefumatori cu terasa. De asemenea un lobby bar cu terasa si un lounge bar cu terasa. La piscina se pot servi atat gustari la poolside snack bar, cat si bauturi locale alcoolice si racoritoare la poolside bar. Centrul spa din cadrul hotelului pune la dispozitia clientilor sai: 3 piscine, una interioara de 80 de m2 si doua exterioare, dintre care una din cele din urma fiind destinata copiilor; sauna; jacuzi; masaj; gimnastica; tratamente corporale. Copii de pot bucura si de locul de joaca pt copii si de clubul dedicat lor "Riu Land". 

Dotari camere:
Hotel Riu Dolce Vita dispune de 291 de camere, precum, camere duble, junior suites, suites si family rooms.
Camerele sunt dotate cu Tv, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, minibar, seif contracost, telefon, balcon sau terasa.
Camerele de tip Jr Suite au aceleasi dotari ca si camelere duble, diferenta o face marimea camerelor, fiind mult mai spatioase, avand posibilitatea de a caza 2 adulti cu 2 copii. Camerele de tip Suite constau in 1 living si 1 dormitor. Camerele de tip Family room sunt de 2 tipuri, unul cu dormitor, living si o singura baie sau 2 camere duble interconectate, fiecare cu baie proprie. Apartamentele sunt formate din dormitor, living cu canapea extensibila, baie cu dus si inca o toaleta.