CHAIKA BEACH 4*Complexul Chaika Beach este amplasat in prima linie de hoteluri in statiunea Sunny Beach, in apropierea plajei si la 500m fata de centrul statiunii. Complexul a fost construit in anul 2000 si renovat integral in 2006, fiind compus din 3 corpuri de cladiri: Chaika, Arkadia si Metropol, fiecare avand cate 6-12 etaje. Este unul din cele mai bune hoteluri din statiune apartinand lantului de hoteluri Victoria Group care detine si Hotelul Victoria Palace din Sunny Beach precum si complexul Elenite.


Facilitati:
Complexul Chaika Beach dispune de coafor, magazin de suveniruri, restaurant Antique, lobby bar, pool bar, piscina exterioara, jacuzzi, masagj, sala fitness, piscina pentru copii, pizza restaurant Pirates' Castle, Irish Bar Frigate, Dino Bar, Viagra Bar, Carribean Bar, Mystic Club, parcare, seif, exchange, teren de volei, centru medical, internet club, room service. 

Dotari camere:
Complexul Chaika Beach dispune de 900 camere, distribuiet in cele 3 cladiri, pe cate 6 si 12 etaje.
Camerele hotelului Chaika Beach sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, TV-satelit, minibar, baie cu cada, uscator de par.