Sharm el-Sheikh

Simplitatea soarelui, a marii si a nisipului, luxul hotelurilor de cinci stele, sporturi de apa, cumparaturi si distractii. Acesta este Sharm el-Sheikh, una dintre cele mai dezvoltate statiuni turistice din peninsila Sinai.
 Peste tot se afla beduini, corturi colorate, munti si mare. Aveti la dispozitie atat hoteluri mici si intime, amenajate moder, cat si mari complexe hoteliere apartinand lanturilor internationale, cu cazinouri, terenuri de golf si centre de intretinere. Cu atatea activitati precum scufundari, surfing, calarie, calatorii pe camile, safari in desert si vechile ruine din apropiere, este imposibil sa va plictisiti.
 Plaja Na`am este unul dintre centrele de activitati turistice. Aflata chiar la nord de Sharm, aceasta zone se transforma intr-o statiune. Cele mai multe hoteluri din golful Na`am au propriile plaje private, cu sezlonguri, umbrele si chiar baruri.

 Si Golful Rechinilor se afla in apropiere, aici aflandu-se catefa centre de scufundari.
Micul port Sharm el-Moiya se afla langa portul civil si locuri pentru barci si un Club de Iahturi cu camere.
 In Sharm El-Sheikh veti gasi si multe malluri si centre de cumparaturi, unde veti gasi bijuterii, produse din piele, imbracaminte, produse de olarit si carti.
 Sharm el-Sheikh este inconjurat de trei zone protejate: Parcul National Ras Mohammed, Parcul National Sf Ecaterina si Zona Protejata Nabq. View Larger Map

EGIPT
Piramidele din Giza
Oferta Egipt