XENIA OURANOUPOLIS 4*Hotelul Xenia este localizat chiar pe plaja, la 2 minute de statiunea Ouranoupolis, cu vedere spre muntele Athos, turnul Ouranoupolis si Insula Amoliani.
Hotelul  a fost recent modernizat, adaugandu-i-se 3 cladiri noi cu 2 etaje, un internet cafe, centru SPA, bar si receptie. Cele 88 de camere cu vedere la mare, recent modernizate, ofera toate facilitatile si confortul necesar pentru petrecerea unei vacante de neuitat la malul marii Egee.


Conditiile de cazare:
Capacitatea totala de cazare a hotelului Xenia**** este de 88 de camere, dintre care 60 de camere in cladirile principale si 28 de camere in bungalowuri.
40 dintre camerele hotelului au fost construite in iarna anului 2008 si sunt decorate in stilul anilor '60. Toate camerele au in dotare: grup sanitar propriu cu cada sau dus, feon, balcon sau terasa, AC cu unitate individuala cald-rece, telefon, minibar, TV satelit, conexiune la internet si seif. Numarul maxim de persoane admise in camera dubla - 3. Camerele din bungalouri si de la parter au fost renovate in 1998 si au aceleasi dotari ca si camerele din corpurile principale, avand in plus terasa spatioasa. Acestea sunt camere duble family si pot caza 4 persoane.
Hotelul este utilat corespunzator pentru persoanele cu dizabilitati.

Servicii si Facilitati:

Hotelul dispune de: restaurant principal, restaurant a la carte, bar, terasa la piscina, bar la psicina, piscina interioara cu apa calda, jacuzzi, hammam, piscina exterioara, centru SPA, receptie, spalatorie, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, receptie deschisa 24 de ore, loc de picnic/gratar, plaja, prosoape pentru plaja, servicii de secretariat, program de animatie, baby sitting (la cerere) si parcare.