HORIZON BEACH RESORT HOTEL 4 *


Hotelul se afla la 1 minut pe jos față de plajă. Horizon Beach se află în satul Stalida, la mai puţin de 150 de metri de o plajă cu nisip, restaurante şi magazine. Înconjurat de grădini luxuriante, hotelul are 4 piscine, o platformă privată cu acces direct la plajă şi un loc de joacă. Camerele oferă vedere la grădină, piscină sau la Marea Cretei.

Camerele spaţioase au balcon, dulap şi TV prin cablu. Apartamentul include o zonă de luat masa şi o chicinetă cu frigider şi aragaz. Aerul condiţionat şi seiful sunt disponibile la cerere şi la un cost suplimentar.

Opţiunile de luat masa ale hotelului Horizon Beach includ un restaurant, un bar şi un snack bar lângă piscină, toate cu vedere la mare. Micul dejun tip bufet este servit zilnic.

Copiii au la dispoziţie un loc de joacă şi o piscină pentru copii, iar adulţii au acces direct la mare prin intermediul unei platforme din lemn.

Horizon Beach este la 3 km de orăşelele  Malia şi Hersonissos şi la 50 de metri de o staţie de autobuz. Aeroportul internaţional şi portul din Heraklion sunt la 30 km.