Hoteluri Insula Zakynthos. Grecia.

5*

4*
ZANTE MARIS 4*
3*
ADMIRAL ARGASI 3*
ANEMONA 3*
CONTESSA 3*
DENISE BEACH 3*
ELEANA 3*
PALLAS 3*
PALMYRA 3*
POSEIDON 3*

2*
ANDREOLAS 2*
DIVA 2*
MAISTRALI APARTMENTS 2*
PAPILLON APARTHOTEL 2*


 Despre ZAKYNTHOS se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland. Si tu vei indragi Zakynthos pentru aceleasi motive, dar si pentru cantecele calme, mediul ospitalier, atmosfera relaxata si cultura de aici.

 Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Zakynthos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Zakynthos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

 Hotelurile din Zakynthos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Zakynthos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Zakynthos unde pot gasi liniste si destindere.